Δ. Ωραιοκάστρου - ΕΠΩΦ: Ποντιακό γλέντι στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022


Δ. Ωραιοκάστρου - ΕΠΩΦ: Ποντιακό γλέντι στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022

Με ποντιακό γλέντι στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια προσφυγικής συνεισφοράς, που πραγματοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων που υλοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Το ποντιακό γλέντι συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ) και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.30, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου.

Στο γλέντι θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες: Αλέξης Παρχαρίδης, Γαβρίλος Σιδηρόπουλος, Παναγιώτης Κοτίδης, Φάνης Κουρουκλίδης (λύρα), Χάρης Αθανασιάδης (λύρα), Γιάννης Τριανταφυλλίδης (λύρα-τραγούδι), Μιχάλης Σιώπης (κλαρίνο), Αλέξης Ανδρεάδης (νταούλι), Στέλιος Χατζησαββίδης (πλήκτρα) και Γιάννης Αντωνιάδης (ντραμς).

Οι ενδιαφερόμενοι για κρατήσεις θέσεων μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6909101618.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!