Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.για τα επεισόδια και τις συλλήψεις στη "Μαλαματίνα"


 Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με συλλήψεις ατόμων από αστυνομικούς που λάμβαναν μέτρα για τη διασφάλιση της τάξης εξωτερικά εγκαταστάσεων εταιρείας στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε απεργιακή κινητοποίηση εξωτερικά των εγκαταστάσεων εταιρείας στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, που λάμβαναν μέτρα για τη διασφάλιση της τάξης και την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών, παρουσία εισαγγελικής Αρχής, επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η είσοδος των εργαζομένων στην επιχείρηση, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής έλαβε χώρα περιορισμένη χρήση των αναγκαίων μέσων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη βία, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο, που αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από έγκληση που υπέβαλε ένας από τους συλληφθέντες για απειλή και εξύβριση.

Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τραυματίστηκαν τέσσερις (4) αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε., όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής.

Σημειώνεται ότι, ένας από τους συλληφθέντες μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!