Πλήθος κόσμου στο ποντιακό γλέντι του Δ. Ωραιοκάστρου και της ΕΠΩΦ


 Δ. Ωραιοκάστρου - ΕΠΩΦ: «Σείστηκε» από ποντιακούς χορούς το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου

Δ. Ωραιοκάστρου - ΕΠΩΦ: «Σείστηκε» από ποντιακούς χορούς το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου έγινε το ποντιακό γλέντι που στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια προσφυγικής συνεισφοράς, που πραγματοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Το ποντιακό γλέντι συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ).


Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος της ΕΠΩΦ, Γεωργία Πετρίδου, η οποία ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, σύσσωμη την δημοτική αρχή και τους υπαλλήλους του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης τους χορηγούς και τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το ποντιακό γλέντι.

Ο κόσμος έγινε μια παρέα και όλοι μαζί πιάστηκαν χέρι – χέρι και χόρευαν ποντιακούς χορούς μέχρι τα ξημερώματα.


Τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στο γλέντι «ξεσήκωσαν» οι καλλιτέχνες Αλέξης Παρχαρίδης, Γαβρίλος Σιδηρόπουλος, Παναγιώτης Κοτίδης, Φάνης Κουρουκλίδης (λύρα), Χάρης Αθανασιάδης (λύρα), Γιάννης Τριανταφυλλίδης (λύρα-τραγούδι), Μιχάλης Σιώπης (κλαρίνο), Αλέξης Ανδρεάδης (νταούλι), Στέλιος Χατζησαββίδης (πλήκτρα) και Γιάννης Αντωνιάδης (ντραμς).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!