Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα»


 Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα»

 

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με επικεφαλής τη γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, συναντήθηκε  με τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα», με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, καθώς και με απεργούς εργαζόμενους του εργοστασίου.

Η Ράνια Σβίγκου εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους   απεργούς εργαζόμενους και τα δίκαια  αιτήματά τους, όπως η ανάκληση των απολύσεων και η υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης.


Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδίκασε την, προ ολίγων ημερών, βάναυση επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των εργαζομένων στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα», των αλληλέγγυων, ακόμη και εναντίον βουλευτών.  

Η Ράνια Σβίγκου επανέλαβε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι μια από τις πρώτες προτεραιότητες μιας προοδευτικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα θα είναι «η κατάργηση του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη, ενός νόμου- παραγγελία των μεγάλων συμφερόντων».

Τέλος η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε τη σημασία των επερχόμενων κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ, για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν η αναπληρώτρια τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη της Κ.Ο, Θεανώ Φωτίου,  ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης,  ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς,   οι βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης  Δώρα Αυγέρη και  Σωκράτης Φάμελλος,  οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης και Κατερίνα Νοτοπούλου,  η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα,  ο γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βλαχάκης, καθώς και τα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος, Γι’αννης Βουλγαράκης, Χρήστος  Δούιτσης,, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Θοδωρής Μπαλτάς, Έφη Παπαλεξιου,

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της «Αλληλεγγύης για όλους».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!