Επιχείρηση καθαρισμού στην περιοχή Τσούκες στο Δρυμό του Δήμου Ωραιοκάστρου

 


Επιχείρηση καθαρισμού στην περιοχή Τσούκες στο Δρυμό του Δήμου Ωραιοκάστρου

Εκτεταμένη επιχείρηση για τον καθαρισμό της περιοχής Τσούκες στην Κοινότητα Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, που είχε μετατραπεί σε χώρο απόθεσης χωμάτων και ογκωδών αντικειμένων είναι σε εξέλιξη με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη.


Οι εργασίες καθαρισμού ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και γίνονται υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, η οποία σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνο Πατσαλά, τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Καρατάκη και τον προϊστάμενο του τομέα Καθαριότητας στη Μυγδονία, Σάκη Διαμέλα.

«Προχωράμε στον καθαρισμό της περιοχής Τσούκες από τα μπάζα και τα χώματα, που κατέληγαν εκεί τα προηγούμενα χρόνια, και κλείνουμε μία ''πληγή'' που απειλούσε το περιβάλλον. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να απομακρύνουμε και τα ογκώδη αντικείμενα που βρίσκονται στην περιοχή των Σιλό. Προχωράμε με ταχείς ρυθμούς όπως είχαμε υποσχεθεί για να παραδώσουμε καθαρούς τους χώρους», τόνισε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!