Χειροπέδες σε δυο νεαρούς που έκλεψαν τυχερά στιγμιαία λαχεία απο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

 


Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

  • Συνελήφθη σήμερα (04-09-2022) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία.
  • Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνολικά έντεκα (11) άτομα για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.
  • Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε απογευματινές ώρες χθες (03-09-2022) δύο ημεδαπούς ηλικίας 18 και 21 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της πόλης, δύο δεσμίδες με τυχερά στιγμιαία λαχεία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!