Σημαντικές παρεμβάσεις με ασφαλτοστρώσεις και έργα οδικής ασφάλειας στο Κιλκίς από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Σημαντικές παρεμβάσεις με ασφαλτοστρώσεις και έργα οδικής ασφάλειας στο Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης αλλά και συντήρησης του οδικού δικτύου ολοκλήρωσε στο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενισχύοντας σημαντικά την οδική ασφάλεια των περιοχών.

Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Συντήρηση στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα» εκτελέσθηκαν εργασίες επισκευής ή βελτίωσης υφισταμένων οδοστρωμάτων, καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της κεντρικής οδού εντός του οικισμού Γοργόπης. Συγκεκριμένα, συντηρήθηκαν 7 χιλιόμετρα οδικού δικτύου και στον κεντρικό δρόμο του οικισμού Γοργόπης η επιφάνεια κυκλοφορίας της οδού, η σήμανση της οδού και η υφιστάμενη φωτεινή σηματοδότηση. 

Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων κατεστραμμένων τμημάτων επί του Εθνικού Δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς», συντηρήθηκαν συνολικά 121.500 τ.μ. ασφαλτοτάπητα και έχουν διαγραμμισθεί 17 χιλιόμετρα οδικού δικτύου. Με παρεμβάσεις μεταξύ των άλλων στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και σε τμήματα των Επαρχιακών Οδών Κιλκίς-Δαφνοχώρι-Παλαιό Γυναικόκαστρο, Κιλκίς-Μεγάλη Βρύση-Πολύκαστρο-Αξιούπολη και Αξιούπολη-Φανός-Ειδομένη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης δήλωσε σχετικά: «Όλα αυτά τα χρόνια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συντηρούμε και βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας, καθώς απόλυτη προτεραιότητά μας είναι οι ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις των συμπολιτών μας και των επισκεπτών του τόπου μας. Αυτό υλοποιήσαμε και στην Περιφερειακή Ενότητα του Κιλκίς ολοκληρώνοντας σημαντικά έργα συντήρησης, αλλά και ασφαλτοστρώσεων που ενισχύουν την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας και βελτιώνουν την υφιστάμενη κατάσταση του οδοστρώματος. Στηρίζοντας την οδική ασφάλεια κάνουμε πιο ασφαλή την ζωή των πολιτών».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!