Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη με Αστυνομικούς

 


Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη με Αστυνομικούς

Συνάντηση με την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας είχε ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Διαμαντής Γκολιδάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον κ. Γκολιδάκη για τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό. Από την πλευρά του ο Δ. Γκολιδάκης εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας και δεσμεύτηκε να εξακολουθήσει να είναι κοινωνός των ζητημάτων τους και να συνδράμει με κάθε τρόπο στην εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και ο κ. Γκολιδάκης εξήρε το έργο της Αστυνομίας και συνεχάρη τα στελέχη της για την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν το καθήκον τους. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Γκολιδάκης συναντήθηκε εκτός των άλλων με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας αντιστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης ταξίαρχο Χρήστο Μπουλούμπαση. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς αστυνομικούς που του μετέφεραν τα θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!