Θ. Καράογλου: «Η σιωπή του Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις Ζεϊμπέκ σημαίνει συνενοχή»

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ»

 

Σχολιάζοντας την «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ για τις προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Βουλευτή Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Την ώρα που η πατρίδα μας είναι αντιμέτωπη με τις υβριδικές απειλές της Τουρκίας εις βάρος της. Την ώρα που γίνεται μαζική προσπάθεια εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού από τον ΣΥΡΙΖΑ με τη διασπορά fake news, ο Βουλευτής Ξάνθης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, προσφέρει άριστες υπηρεσίες στην τουρκική προπαγάνδα.

Για μια ακόμα φορά αναφέρεται δημόσια σε δήθεν “τουρκική μειονότητα” στη Θράκη μας, ξεχνώντας τον όρκο που έδωσε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Υπενθυμίζω στον κ. Ζεϊμπέκ και στον ΣΥΡΙΖΑ πως στη Θράκη, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης, υπάρχει μόνο θρησκευτική μειονότητα και όχι εθνική.

Αυτό, όμως, που προκαλεί χειρότερη εντύπωση είναι πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, σφυρίζει αδιάφορα στις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις του Βουλευτή του. Καμία επίσημη απάντηση τα προηγούμενα 24ωρα, καμία δημόσια τοποθέτηση κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Η σιωπή του για τις δηλώσεις Ζεϊμπέκ σημαίνει συνενοχή».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!