ΓΣΕΕ: Δυναμική και αγωνιστική παρουσία των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη

 


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χιλιάδες εργαζόμενοι έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρόν στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Με βασικό σύνθημα "μηδενικές αντοχές και ανοχές", οι διαδηλωτές ζήτησαν μεταξύ άλλων τη λήψη άμεσων και ουσιαστικών μέτρων, ενίσχυσης του εισοδήματός τους, αναχαίτισης της αύξησης των τιμών της ενέργειας και όχι μόνον, μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά και της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

Τα συνδικάτα, έδωσαν σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τη συνέχιση σκληρών και επώδυνων μέτρων. Αυτό τονίστηκε και στις ομιλίες των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου.

Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας η οποία και κατέληξε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 Η ΓΣΕΕ, θα συνεχίσει τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις μέχρι να σταματήσουν οι πολιτικές που οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

 

                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!