Εργασίες κοπής δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες κοπής δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα του ανισόπεδου κόμβου του αεροδρομίου «Μακεδονία έως τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Ρυσίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεσθούν δεξιά και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση, κατά το χρονικό διάστημα από αύριο, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!