Θ. Καράογλου: «Πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτο ο κ. Μπαράν να παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ»



Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ Ο κ. ΜΠΑΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ»

 

Με αφορμή τη πρόσφατη ανάρτηση του Βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Μπουρχάν Μπαράν,  στην οποία αποκαλούσε την Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως «τουρκική» και τις προτροπές προς τα μέλη της να συμμετάσχουν στις εκλογές για τον νέο ψευδομουφτή Ξάνθης, δηλαδή αυτόν που δεν αναγνωρίζει η Ελληνική Πολιτεία, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πέντε ημέρες μετά την ανάρτηση του κ. Μπαράν, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, παριστάνει πως δεν έγινε τίποτα. Αρκείται σε… διαρροές πως ενοχλήθηκε σφόδρα και προσπαθεί με αυτές να “κλείσει” το θέμα. Όμως στην ώρα του απολογισμού δεν προχωρά, ως όφειλε, στη διαγραφή του Βουλευτή του.

Είναι πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτο ο κ. Μπουρχάν Μπαράν να παραμένει εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, διότι ωμά και ανερυθρίαστα αναγνώρισε δήθεν “τουρκική” μειονότητα στη Θράκη και προέτρεψε Έλληνες Μουσουλμάνους συμπατριώτες μας να συμμετάσχουν σε μια παράνομη εκλογική διαδικασία. Προφανώς ο κ. Μπαράν δεν… θυμάται πως η Ελληνική Κυβέρνηση νομοθέτησε για το νόμιμο τρόπο εκλογής των Μουφτήδων.

Δυστυχώς την ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ  Ερντογάν απειλεί τη χώρα μας με τον πλέον ευθύ τρόπο με πόλεμο, υπενθυμίζοντας διαρκώς στους Έλληνες τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, κάποιοι επιλέγουν να υιοθετήσουν τη φρασεολογία και την ατζέντα της Άγκυρας».   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!