WNC επιστρέφουν στον Δήμο Παύλου Μελά με συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας

 


                  Οι WNC  επιστρέφουν στον Δήμο Παύλου Μελά

με συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας

Παρασκευή 16.9, 20.30, Ελεύθερη είσοδος


Οι WNC πάλι μαζί μας την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας, με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Μα ξανά στο πρόγραμμά σας, θα ρωτήσει κάποιος!

Η απάντηση είναι, ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στα νέα παιδιά! Μετά από πολλά αιτήματα νέων που δεν κατάφεραν να δούνε την περσινή συναυλία του σχήματος, λόγω των αριθμητικών περιορισμών που επέβαλε η πανδημία covid 19 ή που με μεγάλο ενθουσιασμό θέλουν να την ξαναδούνε, και μάλιστα δωρεάν, υποκύψαμε!  

 


Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα,  ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας.

 

Συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam και της pop star Marseaux, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας.

 

Σε ένα ξεχωριστό μουσικό show, με συνοδεία full band, ο Solmeister επιχειρεί και πάλι ένα tribute στα όσα συνέβησαν, μια ωδή στα όσα συμβαίνουν και μια ενδοσκοπική ματιά στα όσα πρόκειται να συμβούν. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συναντιούνται σε μία ακόμη ξεχωριστή συναυλιακή στιγμή του αγαπημένου “Πρίγκηπα” μικρών και μεγάλων, που υπόσχεται ένα και μόνο: Να σας μείνει αξέχαστη.

 

Τη συναυλία θα ανοίξει η Ομάδα Κρουστών του Δήμου Παύλου Μελά “Turukutu”, δίνοντας τον ρυθμό και ξεσηκώνοντας το νεανικό κοινό για να αναλάβουν οι μαγικοί WNC.

 

Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας

Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά που φιλοξένησε πριν από λίγες ημέρες τον Παντελή Θαλασσινό, έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου.

 Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 750 θεατές και να διασφαλίσει άνετη στάθμευση για αυτοκίνητα και πούλμαν στο πάρκινγκ του θεάτρου.

Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και με την αστική συγκοινωνία, Γραμμή 38 του ΟΑΣΘ, στάση παλιός παιδικός σταθμός.

Πραγματικό κόσμημα για το πολιτιστικό τοπίο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ανακαινίστηκε από τη Δημοτική Αρχή και επαναλειτούργησε, με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός»  στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2016, με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έντεχνο, λαϊκό τραγούδι αλλά και στην παράδοση.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!