Το 1ο Grand Prix Πήλινου Στόχου στην Ελλάδα. Νικητής ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Nathan Hales

 


Το  1Ο 
Grand Prix Πήλινου Στόχου στην Ελλάδα

Νικητής ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Nathan Hales

 

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 80 αθλητών, από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και κορυφαίοι πρωταθλητές, διεξήχθη στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας το 1ο Grand Prix Πήλινου Στόχου, Trap κατηγορία Open, στη χώρα μας, στις 22 και 23 Οκτωβρίου, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Ψαχνών και με την υποστήριξη και συνεργασία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

 

Νικητής με 120 πιάτα, αναδείχθηκε ο Βρετανός Nathan Hales, ο οποίος μόλις μία εβδομάδα νωρίτερα αναδείχθηκε 2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Μετά το τέλος των αγώνων ο 26χρονος Πρωταθλητής δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της διοργάνωσης. «Εξαιρετικό το επίπεδο των αγώνων, ωραίο το σκοπευτήριο και πολύ φιλικοί  οι άνθρωποι που δούλεψαν για το Γκραν  Πρι. «Σίγουρα θα έρθω ξανά του χρόνου στο επόμενο  Grand Prix που θα κάνετε. Και θα ήθελα να έρθω εδώ για την προετοιμασία μου εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.»

 


Την 2η θέση κατέκτησε ο Ιταλός Diego Valeri με 118+7 και την 3η ο συμπατριώτης του Alessandro Belli με 118+8.

 

Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη θέση, 7η, κατέκτησε ο Ανάργυρος Τζινάκος.

 

Ο αγώνας υπάγεται στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής (International Sport Shooting Federation).

 

 

 

                                                                                              Από τον Σκοπευτικό Όμιλο Ψαχνών


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!