Σήμερα το 10ο Sail for Pink στη Νέα Παραλία με κεντρικό σύνθημα "Η ελπίδα είσαι ΕΣΥ!"

 


Με κεντρικό σύνθημα η «Η ελπίδα είσαι ΕΣΥ!» ο Σύλλογος γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης μας καλεί για 10η συνεχή χρονιά να ζήσουμε παρέα την εμπειρία του Sail For Pink και να γίνουμε μέρος της μεγαλύτερης ενημερωτικής εκστρατείας στη Β.Ελλάδα για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Στόχος της εκστρατείας, αλλά και των γυναικών του Συλλόγου -γυναίκες που και οι ίδιες έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού- είναι ένας. Καμία άλλη γυναίκα να μη βιώσει την ίδια εμπειρία, αλλά και καμία γυναίκα που τη βιώνει να μη νιώθει μόνη, να ΖΕΙ και να ζει με ποιότητα. 

Και φέτος στο 10ο Sail For Pink σε θέλουμε δίπλα μας για να προστατέψουμε όλες τις υπέροχες γυναίκες της ζωής μας από μία νόσο που είναι 100% ιάσιμη αν διαγνωστεί έγκαιρα!


Η ελπίδα για έναν κόσμο ΧΩΡΙΣ Καρκίνο του Μαστού είσαι ΕΣΥ! Στήριξε την προσπάθειά μας για ενημέρωση

Μετά από 2 διαδικτυακά χρόνια το Sail For Pink επιστρέφει στο φυσικό του περιβάλλον… Που αλλού; Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 δίνουμε ξανά ΡΟΖ χρώμα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και γιορτάζουμε ΜΑΖΙ τη σπουδαιότητα της πρόληψης κι έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού! 

Γινόμαστε μία ΟΜΑΔΑ μικροί και μεγάλοι, παιδιά, οικογένειες, φίλοι, συνάδελφοι, survivors για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ΖΩΗΣ: «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δικό της κίνητρο-κάλεσμα η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη «Όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος λέγαμε θα νοσήσει 1 στις 20 γυναίκες, τώρα έχει γίνει 1 στις 8 και τείνει να γίνει 1 στις 6. Πρέπει να δώσουμε τεράστια σημασία και να περάσουμε το μήνυμα ότι ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να νικηθεί, αν διαγνωσθεί έγκαιρα. Τολμήσαμε να διοργανώσουμε το Sail for Pink, μία εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού με στόχο να περάσουμε το μήνυμα της μεγάλης αξίας της πρόληψης. Για δέκατη χρονιά θέλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!»Φέτος, η ελπίδα… είσαι ΕΣΥ και η συμμετοχή σου στο 10ο Sail for Pink έχει δύναμη! Δύναμη να ενημερώσει, να προλάβει, να σώσει, να δώσει ελπίδα! Δήλωσε σήμερα συμμετοχή στο https://almazoisthes.gr/sail-for-pink-2022/

 

Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ένα ραντεβού ΖΩΗΣ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Με παρουσιαστή του φετινού Sail For Pink τον Ηλία Κόζα των Koza Mostra, το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης μας δίνει ραντεβού ΖΩΗΣ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10:00 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μία ημέρα που θα τα έχει όλα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!