Τα πρώτα 20 στελέχη της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» ανακοίνωσε ο Μίλτος Τασούλης υποψήφιος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΘΕΜΕΛΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ

 


Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου:

 Τα πρώτα 20 στελέχη της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» ανακοίνωσε ο Μίλτος Τασούλης


Την πρώτη ομάδα στελεχών της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Μίλτος Τασούλης.

Πρόκειται για 20 πολίτες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, οι οποίοι συντάσσονται με την υποψηφιότητα του Μίλτου Τασούλη και με τις αρχές της δημοτικής παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ».


«Αυτή είναι η πρώτη ομάδα στελεχών που ανακοινώνουμε ως δημοτική παράταξη. Πρόκειται για φρέσκα πρόσωπα στην Αυτοδιοίκηση και  νέους ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο μας, να προσφέρουν στην Αυτοδιοίκηση. Μαζί τους συνομιλώ από τη γέννηση της προσπάθειάς μας να καταθέσουμε μια αναπτυξιακή πρόταση για τον Εύοσμο και το Ελευθέριο Κορδελιό, αλλά και για να διαμορφώσουμε από κοινού με τους συμπολίτες μας την ατζέντα της πενταετίας 2023 – 2028. Μαζί θα δώσουμε τον ωραίο αγώνα στις δημοτικές εκλογές. Μαζί θα μοιραστούμε τις ιδέες, τα όνειρα και τις απόψεις για να αποκτήσει ο τόπος μας προοπτική, για να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες καθημερινότητας για όλους τους συμπολίτες μας. Ενωμένοι ερχόμαστε, για να ενώσουμε. Κι αν κάτι είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε είναι μια θετική υποψηφιότητα, μακριά από ίντριγκες και παρασκήνια. Μια υποψηφιότητα προτάσεων, θέσεων και λύσεων, , που θα αλλάξουν τον Δήμο μας και θα αφήσουν παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Καλή επιτυχία», τόνισε ο Μίλτος Τασούλης.

Τα ονόματα των πρώτων 20 στελεχών της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» είναι τα εξής:

Βουτσαδάκης

Κωνσταντίνος

Εδιάρογλου

Λαζαρος

Εξουζίδης

Λεωνίδας

Ιωάννου

Γωγώ

Λεμονή

Ραφαέλα-Μαρία

Μαυρομμάτη

Άρτεμης

Μουστάκας

Δημήτρης

Παπαγιαννάκη

Ελευθερία

Παπαδόπουλος

Γεώργιος

Σιδηρόπουλος

Χρήστος

Τερζόπουλος

Σάββας

Τζάτζος

Δημήτρης

Τριανταφυλλίδου

Κική

Χατζηχαραλάμπους

Χαράλαμπος

Χορμόβας

Κώστας

Χριστοφίδης

Βλαδίμηρος

*Ζερζελίδης

Χαράλαμπος

*Νικολαΐδης

Βλάσης

*Πουμπουρίδης

Αλέξανδρος

*Τοπαλίδης

Παναγιώτης

 

*Στις  φωτογραφίες ο Μίλτος Τασούλης και 16 εκ των 20 στελεχών (απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων οι τέσσερις τελευταίοι στην παραπάνω λίστα).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!