Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού ερείσματος στο οδικό τμήμα που βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου «Μακεδονία» (από το ύψος της επιχείρησης «Ρεφανίδης» έως την έξοδο του στρατοπέδου) στην κατεύθυνση προς την Περαία με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, με ώρα έναρξης τις 8.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!