Το «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup» διοργανώνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

 


Το «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup» διοργανώνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

Στον Δήμο Ωραιοκάστρου στρέφεται και φέτος τον Οκτώβριο το ενδιαφέρον των φίλων της υδατοσφαίρισης. Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» τουρνουά πόλο εφήβων.

Ειδικότερα, το Σάββατο και την Κυριακή, 22 και 23 Οκτωβρίου 2022, αντίστοιχα, στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου θα πραγματοποιηθεί το «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup».

Το τουρνουά πόλο διοργανώνεται από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φοίβος Νεάπολης Θεσσαλονίκης» και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης. Η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου πέτυχε η διοργάνωση να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των ενεργειών και των παρεμβάσεων που υλοποιεί για την διαρκή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

«Συνεχίζουμε με επιτυχία να διοργανώνουμε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου ''Άγγελος Βλαχόπουλος'', τουρνουά πόλο εφήβων. Το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τον υδάτινο αθλητισμό για το Κολυμβητήριό μας διαρκώς αυξάνεται, καθώς διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να αναβαθμίζουμε διαρκώς το Δημοτικό Κολυμβητήριο», τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.


Σημειώνεται πως για τις ανάγκες του τουρνουά το Κολυμβητήριο το Σάββατο θα είναι κλειστό για το κοινό κατά τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Στο προπονητικό τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες water polo εφήβων: ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, Πανσεραϊκός, ΕΑΤΕΚ, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΟΦΘ, Φοίβος και την Κυριακή, μετά τη λήξη, θα απονεμηθούν διπλώματα στους νεαρούς αθλητές.

Το πρόγραμμα των αγώνων

4ο Φοίβος CUP, 22-23 Οκτωβρίου 2022

Α΄  ΟΜΙΛΟΣ                                                         

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

ΦΟΙΒΟΣ 2

ΦΟΙΒΟΣ 1

ΠΑΟΚ

ΟΦΘ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

ΧΑΝΘ

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΕΑΤΕΚ

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

09:00 ΦΟΙΒΟΣ 2 - ΠΑΟΚ

10:00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

11:00 ΧΑΝΘ - ΟΦΘ

12:00 ΕΑΤΕΚ - ΦΟΙΒΟΣ 1

 

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

17:00 ΦΟΙΒΟΣ 2 - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

18:00 ΣΑΠΚ -  ΠΑΟΚ

19:00 ΟΦΘ - ΕΑΤΕΚ

20:00 ΦΟΙΒΟΣ 1 - ΧΑΝΘ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

09:00 ΦΟΙΒΟΣ 2 - ΣΑΠΚ

10:00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

11:00 ΕΑΤΕΚ - ΧΑΝΘ

12:00 ΦΟΙΒΟΣ 1 - ΟΦΘ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

16:00 4η ομάδα του Α΄ Ομίλου με την 4η ομάδα του Β΄ Ομίλου

17:00 3η ομάδα του Α΄ Ομίλου με την 3η ομάδα του Β΄ Ομίλου

18:00 2η ομάδα του Α΄ Ομίλου με την 2η ομάδα του Β΄ Ομίλου

19:00 1η ομάδα του Α΄ Ομίλου με την 1η ομάδα του Β΄ Ομίλου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!