Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»: Με επιτυχία στέφθηκε το «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup»

 


Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»: Με επιτυχία στέφθηκε το «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup»

Εντυπωσιακό θέαμα με γκολ, δυνατές άμυνες, επιθέσεις και έξυπνες πάσες προσέφεραν στο κοινό οι νεαροί πολίστες που συμμετείχαν στο «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Οκτωβρίου 2022, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».


Το τουρνουά πόλο διοργανώθηκε από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φοίβος Νεάπολης Θεσσαλονίκης» και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Στο προπονητικό τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα πόλο εφήβων του ΠΑΟΚ και, σύμφωνα με την κατάταξη, ακολούθησαν οι ομάδες: ΟΦΘ, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Φοίβος, ΧΑΝΘ, Πανσερραϊκός, ΕΑΤΕΚ και Φοίβος Μίνι Παίδων.

Μετά τη λήξη του τουρνουά απονεμήθηκαν διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα στους νεαρούς αθλητές από την Κωνσταντίνα Αδάμου, βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Σοφία Δημητριάδου, τον πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.Ω., Αναστάσιο Πανιώρη και τον Αντώνη Ρέντα, αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!