Εγκαινιάζεται στη Σταυρούπολη η νέα δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

 


Τη νέα κοινωνική δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» θα εγκαινιάσουν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων, Χαρά Αμανατίδου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.00, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού “Ουράνιο Τόξο”, οδός 1ης Μάη, στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης, όπου και στεγάζεται η δομή.

 

Από τον Ιούλιο του 2022 ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής δημιούργησαν τη νέα Δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας», η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της με την παρασκευή μερίδων γεύματος καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και τη διανομή τους σε συμπολίτες μας που διαμένουν στα όρια του δήμου.

Η δομή στοχεύει στην ενδυνάμωση και στην προσπάθεια κοινωνικής ενσωμάτωσης συμπολιτών μας, που είναι άποροι & βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, καθώς η διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής σε όλα τα επίπεδα είναι υποχρέωση όλων μας.

Το μενού συναποφασίζεται από τον μάγειρα της δομής και τα στελέχη του Τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου με βασική μέριμνα την ποικιλία και την διατροφική υποστήριξη των ωφελούμενων.

Η δομή είναι πλήρως εξοπλισμένη και ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και με τη δομή αυτή συμβάλλει δυναμικά στην διασφάλιση  της  καθημερινής τροφής για τους αδύναμους συμπολίτες μας.  Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!