Γρ. Ζαρωτιάδης: Το πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών στο ΑΠΘ είναι υπαρκτό

 


Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, κοσμήτορας ΑΠΘ στη Βεργίνα Τηλεόραση

Το πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών στο ΑΠΘ είναι υπαρκτό

Γιατί δεν παρεμβαίνει η αστυνομία να εκδιώξει το εμπόριο ναρκωτικών; Ποιος τους το απαγορεύει;

 

Για το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας και της διακίνησης ναρκωτικών στο ΑΠΘ μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα ο κοσμήτορας της σχολής ΟΠΕ ΑΠΘ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης.

Ο κ. Ζαρωτιάδης ξεκαθάρισε πως είναι άλλο οι φοιτητικές κινητοποιήσεις κι άλλο οι βανδαλισμοί, γεγονός που είναι κατακριτέο, σημειώνοντας ωστόσο ότι πανεπιστημιακή αστυνομία έχει δει «μόνο στα πανεπιστήμια Ερντογάν και Πούτιν».

Για τις καταλήψεις στο ΑΠΘ

«Σέβομαι την κατάληψη ως μορφή κοινωνικής πάλης. Αλλά δεν την αντιλαμβάνομαι ως μέσο μόνιμης κατοχύρωσης δικαιωμάτων κάποιων, σε δημόσιο χώρο. Δεν το κατανοώ.» είπε ο κ. Ζαρωτιάδης ενώ παραδέχτηκε πως  «δεν καταφέραμε για 30 χρόνια να έρθουμε σε μία ακαδημαϊκή συνεννόηση με τους φοιτητές και τις ομάδες που κατέλαβαν το χώρο.  Αυτό δε σημαίνει ότι αυτό μπορεί να λυθεί με τη νομιμοποίηση της αστυνομίας».

Για τη διακίνηση ναρκωτικών: Ρωτήστε γιατί δεν παρεμβαίνει η αστυνομία

Ο κ. Ζαρωτιάδης παραδέχτηκε το πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών εντός του ΑΠΘ, σημείωσε ωστόσο ότι «υπάρχει δόση υπερβολής». «Το πρόβλημα βέβαια, είναι υπαρκτό. Υπάρχει θέμα με τα ναρκωτικά. Η διακίνηση είναι εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον στο ΑΠΘ. Όταν παρεμβαίνει η αστυνομία κι εμείς ζητάμε συνεχώς και αδιαλείπτως να παρέμβει για τα ναρκωτικά, το πρόβλημα λύνεται. Όμως ρωτήστε τη διοίκηση της αστυνομίας εάν θέλει η διακίνηση να γίνεται αλλού; Γιατί δεν παρεμβαίνει η αστυνομία να εκδιώξει το εμπόριο ναρκωτικών από το ΑΠΘ; Τους το απαγορεύει κανείς; Η σύγκλητος; Τα μέλη ΔΕΠ; ΟΙ φοιτητικοί σύλλογοι;».

Δείτε τι είπε ο κ. Ζαρωτιάδης: https://www.youtube.com/watch?v=Plxtj1YID7Y




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!