Εργασίες καθαρισμού από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Σίνδο μέχρι τη Χαλκηδόνα για δυο εβδομάδες

 


Εργασίες καθαρισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Σίνδο μέχρι τη Χαλκηδόνα για δυο εβδομάδες


Εργασίες καθαρισμού στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τον ισόπεδο κόμβο της Σίνδου μέχρι τη Χαλκηδόνα, θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για δυο εβδομάδες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στις δυο κατευθύνσεις, τόσο στα ερείσματα, όσο και στην κεντρική νησίδα του δρόμου και θα αρχίσουν αύριο Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, με προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022.

Οι καθαρισμοί στην εθνική οδό από σκουπίδια, χώματα και άλλα υλικά θα αρχίζουν καθημερινά στις 7.00’ το πρωί.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!