Συνεργασία Τώρα - Α. Πολυχρονίδης : Ούτε ένας;

 


Την Πέμπτη 20/10/2022, στις 11.00, μας προσκάλεσε ο Δήμαρχος -ως πρόεδρος της 9 μελούς επιτροπής διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ. Ωραιοκάστρου στην 3η τακτική συνεδρίαση, με θέματα την αποδοχή της έκθεσης πεπραγμένων του 1ου εξαμήνου 2022, καθώς και την έγκριση για την πρόσκληση εγγραφής παλαιών και νέων ωφελούμενων για το έτος 2023 ,ούτως ώστε να μην διακοπεί το πρόγραμμα σίτισης το 2023. 

Πέραν του υπογράφοντος, της συντονίστριας κοινωνικής λειτουργού και της προϊσταμένης, ουδείς εκ των αιρετών της διοίκησης -τριών αντιδημάρχων, δύο προέδρων, δύο δημοτικών συμβούλων και του Δημάρχου δεν εμφανίστηκε, παρ΄όλα τα τηλεφωνήματα που έγιναν. 

Σε ένα τόσο κοινωνικά ευαίσθητο θέμα, οι διοικούντες γίνονται ξανά ΄΄πρωταγωνιστές΄΄ στην αδιαφορία και στην ανοργανωσιά.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με τον απερχόμενο δήμαρχο ΄΄θα ξεχάσουμε τους λογαριασμούς ρεύματος΄΄!!!

Αλήθεια,  μήπως το μαύρο και δαγκωτό στη διοίκηση είναι μονόδρομος για τοὺς πολίτες;Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!