Έλεγχοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Ευόσμου.


 Εξόρμηση αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο αστυνόμευσης της περιοχής του Ευόσμου

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιχειρώντας να καταστήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας και να δημιουργήσει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για προσωπική ευημερία, κοινωνική πρόοδο και οικονομική ανάπτυξη, θέτει ως άξονα δράσης της, την πρόληψη-καταστολή της εγκληματικότητας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, την καλλιέργεια πνεύματος ευνομίας και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πολίτες.

Με μεθοδικότητα, υπευθυνότητα, ζήλο και διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, επιχειρεί να πετύχει τη συνεχή παροχή υπηρεσιών, την άμεση επέμβαση σε συμβάντα αστυνομικού ενδιαφέροντος και την πραγματοποίηση συνεχών περιπολιών για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Προς την κατεύθυνση αυτή λοιπόν, απογευματινές ώρες χθες (05-10-2022), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών ΔΙ.ΑΣ., εκμεταλλευόμενες την ευέλικτη δίκυκλη αστυνόμευση, πραγματοποίησαν εξόρμηση στην περιοχή του Ευόσμου, κατά την οποία:

  • Ελέγχθηκαν (66) άτομα
  • Έγινε έλεγχος σε (12) οχήματα
  • Συνελήφθη (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και
  • Βεβαιώθηκαν (7) διοικητικές παραβάσεις σχετικές με Κ.Ο.Κ..

Τα μέλη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., παρά τους υψηλούς κινδύνους, την έκθεση σε έντονα καιρικά φαινόμενα και την συνεχή επαγρύπνηση και εγρήγορση, που η φύση του καθήκοντός τους επιβάλλει, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με το ίδιο ενδιαφέρον και τον ίδιο ζήλο, πραγματοποιώντας δράσεις, ελέγχους και εξορμήσεις και σε άλλες περιοχές του Νομού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!