Οκτώ συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

 


Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, 56χρονου ημεδαπού, από οικία του οποίου εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα (1) μικρόδεμα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!