Στ. Καλαφάτης: «Έχουμε ισχυρές και περήφανες Ένοπλες Δυνάμεις. Και δεν πρόκειται ν΄αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη»

 


Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στις εορταστικές εκδηλώσεις «Βότσεια 2022»

Στ. Καλαφάτης: «Έχουμε ισχυρές και περήφανες Ένοπλες Δυνάμεις. Και δεν πρόκειται ν΄αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη»

Στις εορταστικές εκδηλώσεις «Βότσεια 2022» και στην κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Ναυάρχου Ν. Βότση (πλησίον του Λ. Πύργου) που πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη του Ναυτικού Σταθμού Βορείου Ελλάδος, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης  κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Σε δήλωσή του τόνισε:  

Αποδώσαμε σήμερα την οφειλόμενη τιμή στον ένδοξο Ναύαρχο Νικόλαο Βότση. Τον ήρωα που -αντιτάσσοντας την τουρκική φρεγάτα «Φετχί Μπουλέντ»- συνετέλεσε στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.

Τον ήρωα που εμπνέει, καθοδηγεί και υπαγορεύει -με το παράδειγμά  του- την απάντηση σε κάθε επιβουλή της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Οι Έλληνες μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και τους συμμάχους στο πλευρό μας. Έχουμε ισχυρές και περήφανες Ένοπλες Δυνάμεις.

Και δεν πρόκειται ν΄αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη.

Με ενότητα, περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση, η Ελλάδα, γίνεται σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!