Δ. Ασλανίδης: Η νίκη για την «Αλλαγή» θα έρθει από την πρώτη Κυριακή


 

Δ. Ασλανίδης: Η νίκη για την «Αλλαγή» θα έρθει από την πρώτη Κυριακή

 

«Αισθάνομαι τον αγώνα για τον δήμο ως χρέος υψηλό: Να υπηρετήσω ταπεινά τους συμπολίτες μου. Να σταθώ δίπλα στους μη προνομιούχους. Να ηγηθώ μιας αληθινά ανεξάρτητης, υπερκομματικής, δημοκρατικής παράταξης, που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία». Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Ασλανίδης, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για την διεκδίκηση της δημαρχίας του Δήμου Παύλου Μελά.


Το μεσημέρι της Κυριακής η δημοτική παράταξη «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά» πραγματοποίησε την εκδήλωση της ιδρυτικής της διακήρυξης. Εκατοντάδες δημότες κατέκλυσαν τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο του κέντρο πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» για να ακούσουν τον επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Ασλανίδη, να παρουσιάζει τις αρχές και την πολιτική πρόταση της «Αλλαγής».

Ο κ. Ασλανίδης αναφέρθηκε στον τρόπο που θα διαχειριστεί τα μείζονα προβλήματα της περιοχής και περιέγραψε την στρατηγική που θα ακολουθήσει για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών. Ανέδειξε κενά και παραλείψεις της σημερινής διοίκησης του Δήμου, επισημαίνοντας ότι επί των ημερών της δικής του διοίκησης κανένας πολίτης δεν θα είναι μόνος.


Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η παρουσίαση των πρώτων 90 υποψηφίων της «Αλλαγής». Μεταξύ των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης βρίσκονται πολύπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, καταξιωμένοι επαγγελματίες, νέες και νέοι με σπουδαία βιογραφικά, γυναίκες και άντρες από κάθε περιοχή του Δήμου. Ανάμεσα τους αρκετά πρόσωπα που προέρχονται από άλλες δημοτικές παρατάξεις.

«Η μάχη των εκλογών είναι μάχη σκληρή. Όσο ο κόσμος θα μας αγκαλιάζει, τόσο τα συμφέροντα θα μας χτυπούν. Ετοιμαστείτε. Θα μας συκοφαντήσουν. Θα μας λοιδορήσουν. Θα προσπαθήσουν να μας διασπάσουν. Μη φοβηθείτε. Θα αντέξουμε. Και στο τέλος θα νικήσουμε» είπε ο Δημήτρης Ασλανίδης απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους της παράταξης και πρόσθεσε ότι «η νίκη για την Αλλαγή θα έρθει από την πρώτη Κυριακή».


Η πρώτη ομάδα υποψηφίων της παράταξης «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά»:

ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ, ΑΝΕΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΣΒΕΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΓΚΕΛΕΦΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΚΙΟΥΡΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΔΙΔΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΑ, ΕΡΚΟΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΚΑΛΚΑΣΙΝΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ, ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΛΙΝΑ, ΚΟΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΝΤΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΚΟΡΑΪΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΥΖΙΚΙΔΗΣ ΑΚΗΣ, ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΛΕΝΑ, ΛΕΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΛΤΣΙΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ, ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΕΪΜΑΡΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΜΠΕΛΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΡΑΤΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΝΙΖΑΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ, ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΕΖΙΡΚΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ, ΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ, ΠΟΖΤΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΡΕΠΙΤΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΣΑΝΤΗΠΑΤΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΣΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΙΒΒΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΠΥΡΙΑΔΗ ΑΝΝΑ, ΤΑΚΜΑΤΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΟΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΣΕΛΕΜΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ, ΤΣΙΑΚΜΑΚΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΦΕΤΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΦΛΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΔΩΡΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ     


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!