“Μαστορεύω και μαθαίνω!” στο ΝΟΗΣΙΣ – εργαστήρι κατασκευών για μαθητές από Γ΄ Δημοτικού μέχρι Α΄ Γυμνασίου και τους γονείς τους

 


“Μαστορεύω και μαθαίνω!” – εργαστήρι κατασκευών για μαθητές από Γ΄ Δημοτικού μέχρι Α΄ Γυμνασίου και τους γονείς τους

…και το εργαστήριο γίνεται οικογενειακή υπόθεση!

Στον χώρο της Βιβλιοθήκης, στο εργαστήριο Tinkering παιδιά και γονείς κάθονται στο ίδιο τραπέζι και ενώνουν τις δυνάμεις τους! Επιστρατεύουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και δουλεύουν παρέα για ένα κοινό σκοπό, εξερευνώντας υλικά, εργαλεία και μεθόδους και αναπτύσσοντας δεξιότητες που δημιουργούν πραγματικές συνδέσεις με την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική. Ελάτε, να περάσετε με την οικογένειά σας 120΄ δημιουργικής απασχόλησης και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας! Κάθε παιδί συνοδεύεται υποχρεωτικά από ενήλικα. Ένας ενήλικας μπορεί να συνοδεύσει έως και 2 παιδιά.

Νοέμβριος 2022
Τίτλος εργαστηρίου: Κάν’ το να σταθεί! (Μηχανική + Τέχνη)
Ελάτε να εξερευνήσουμε την ισορροπία και τη σταθερότητα!
Χρησιμοποιείστε καθημερινά αντικείμενα και πειραματιστείτε με τη συμμετρία και το κέντρο βάρους. Φτιάξτε από τυχαία στατικά γλυπτά μέχρι και «ιδιότροπα» κινητικά γλυπτά που ισορροπούν. Όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε θα είναι στη διάθεσή σας και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας διευκολύνουμε όταν και όσο εσείς το χρειαστείτε.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 5/11/2022
Ώρα: 16.00 – 18.00
Αριθμός συμμετεχόντων: 20

Για δηλώσεις συμμετοχής (μόνο ηλεκτρονικά)

https://events.noesis.edu.gr/product/family-tinkering-kanto-na-stathei-nov05/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!