Δ. Ωραιοκάστρου: Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας έγινε σημαιοστολισμός των δημόσιων και δημοτικών κτιρίων και των πλατειών και στους ιερούς ναούς τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την Μακεδονία.


Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων σε Ηρώα και Μνημεία στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, παρέστη στο μνημόσυνο που τελέστηκε για τους πεσόντες του Μακεδονικού Αγώνα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δρυμό. Συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνος Πατσαλάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Δαμιανός Ιωσηφίδης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Νίκη Μακρή, υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Μυγδονίας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στο Δρυμό από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, από τον πρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνο Πατσαλά, από τον αντιπρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού, Παναγιώτη Καρατάκη, από το Δημοτικό Σχολείου Δρυμού, από το Γυμνάσιο Μυγδονίας και από το Γενικό Λύκειο Μυγδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!