ΑΡΗΣ: Πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό

 


Ενα ακομη δύσκολο αγωνα, τον τριτο στη σειρα εδωσε σημερα στο Nick Galis Hall ο ΑΡΗΣ. Μετα τον Παναθηναικο εντος την πρωτη αγωνιστική, τον ΠΑΟΚ την δευτερη αγωνιστικη σειρά ειχε ο Ολυμπιακός. 

Στο ξεκινημα του αγώνα κρατήθηκε ενος λεπτου σιγη για τον Αλέξανδρο Νικολαίδη και για Ανατολι Ζουρπένκο.

Στο πρώτο μισο του πρώτου δεκαλέπτου ο ΑΡΗΣ  με τρια τρίποντα βρισκονταν μπροστα στο σκορ. Στο δευτερο μισο του δεκαλέπτου ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερη άμυνα και περασε μπροστα με τελικο σκορ δεκαλέπτου 13-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν εύστοχος σε σούτ 3 πόντων και πήρε μια μεγάλη  διαφορα που εφτασε μεχρι τους 18 πόντους. Ο ΑΡΗΣ απο την πλευρά του ήταν αστοχος σε σούτ 3 πόντων, είχε κάποιες αναλαμπές και μείωσε το σκορ στους 15 πόντους. Τελικό σκορ ημιχρόνου 25-41.


Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο πρώτος σκόρερ τουΑΡΗ και ισως ο καλύτερος σε απόδοση ο Χαγκινς με 9 π και ακολούθησε ο Χορχλερ με 6 π (2 τρίποντα). Όλοι οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

Στο τριτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες επαιξαν καλύτερο μπασκετ, ο Ολυμπιακός συνέχισε να ειναι περισσότερο εύστοχος στα σούτ τριων πόντων με Βεζένκοφ και Κανααν και το σκορ του φρίτου δεκάλεπτου ήταν 46- 68.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δυο ομαδες συνεχισαν στο ίδιο τεμπο, με την διαφορά ναπαραμενει στα ιδια επίπεδα. Για 2 περιπου λεπτά οι ομαδες συναγωνίζονταν η μια την άλλη στα λάθη. 
Στα τελευταιο λεπτο ο ΑΡΗΣ μείωσε ακόμη περισσότερο το σκορ. Τελικό σκορ 66-83.

Για τον ΑΡΗ σκοραραν Χορχλερ 9 π, Γκουντγουιν 16π, Σανόγκο 2π, Σχιζας 5π  Νοτε 14π, Σιδηροηλίας 4π, Νετζιπογλου 2π και Χαγκινς 14π.
Για τον Ολυμπιακό Βεζενκοβ 15π, Κανααν 14π Μπολομποι 12π.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!