Ο Δήμος Παύλου Μελά θρηνεί. Έφυγε ένας γενναίος, ένας νικητής



 
Η ανάρτηση του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη

Ο Δήμος Παύλου Μελά θρηνεί

Έφυγε ένας γενναίος, ένας νικητής

 

Ο Ολυμπιονίκης του αθλητισμού και της ζωής, ο συμπολίτης μας Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο πρόωρος χαμός του μας πλημμυρίζει θλίψη, αλλά και περηφάνια γιατί ο τεράστιος αθλητής που διένυσε μια ζωή γεμάτη αγώνες, έφυγε με ψηλά το κεφάλι και έστειλε τα πιο δυνατά μηνύματα ανθρωπιάς, αγώνα, αξιοπρέπειας και ελπίδας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μας συγκλονίζει με την τελευταία του επιθυμία να βγουν τα μετάλλια του σε δημοπρασία και να δοθεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί, σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξουν οι οικείοι του.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης που φέρει το όνομά του, σε μια αθλητική κυψέλη για τη νεολαία μας και για τους μεγαλύτερους, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Παύλου Μελά, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα μνημονεύεται ως ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρώπου που έδινε τον καλύτερό του εαυτό καθημερινά για να γίνει ολυμπιονίκης της δικής του ζωής και ταυτόχρονα να προσφέρει στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο.

 

Ως Δήμαρχος Παύλου Μελά εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!