Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες Διαλέξεων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς και Γονείς του Νομού Θεσσαλονίκης

 


Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες Διαλέξεων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς και Γονείς του Νομού Θεσσαλονίκης

 

·        31/10 Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει ... Πίσω Από την Οθόνη;;;

·        01/11 Εκφοβισμός  στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) - INTERSYC II», πραγματοποιεί Δωρεάν Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για σχολικούς ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και γονείς του Νομού Θεσσαλονίκης, με στόχο την παροχή ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης σε παιδιά και οικογένειες.

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο συνεδρίες και συγκεκριμένα η πρώτη συνεδρία με θέμα «Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει ... Πίσω Από την Οθόνη;;;»  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16.00 μ.μ. – 18.00 μ.μ., ενώ η δεύτερη συνεδρία με θέμα «Εκφοβισμός στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ. Η συμμετοχή των σχολικών ψυχολόγων, των εκπαιδευτικών και των γονέων στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ κατόπιν παρακολούθησης των δύο συνεδριών υπάρχει η δυνατότητα παροχής βεβαίωσης συμμετοχής.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν έγκρισης από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της πρόληψης στη σχολική κοινότητα, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, διατηρεί την επικοινωνία του με την εκπαιδευτική κοινότητα και στοχεύει στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών μέσω της ενεργής συμμετοχής τους σε προγράμματα πρόληψης και ευαισθητοποίησης.

Το παρόν εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος μίας σειράς δράσεων που υλοποιούνται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο του έργου «INTERSYC II».  Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς με στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση αναφορικά με το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

 

 

Πληροφορίες Συμμετοχής:

 Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από τον Οργανισμό «Το  Χαμόγελο του Παιδιού» με θέμα : «Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει ... Πίσω Από την Οθόνη;; Εκφοβισμός  στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα»  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω              της πλατφόρμας Webex/ΖΟΟΜ στο πλαίσιο του έργου «INTERSYC II».

 

·        «Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει ... Πίσω Από την Οθόνη;;;

 

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16.00 μ.μ. – 18.00 μ.μ.  

 Μπορείτε να συμμετάσχετε πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://hamogelo.webex.com/hamogelo/j.php?RGID=rc09511e15ba0c6649329650a55840f85  (εγγραφή μέσω WEBEX/ZOOM) και συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία: Meeting Number: 2733 338 5008 & Meeting Password: Intersyc123.

 

·        Εκφοβισμός  στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα»

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ.  

Μπορείτε να συμμετάσχετε πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://hamogelo.webex.com/hamogelo/j.php?RGID=r6252ad1c5fde4814d185b084e42bb579 (εγγραφή μέσω WEBEX/ZOOM) και συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:  Meeting number: 2733 082 1826 & Meeting Password: Intersyc123

 

 

Βασική προϋπόθεση για τη σύνδεση είναι η εγγραφή του συμμετέχοντα.

Η παρούσα εκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Ακαδημίας Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Smile Academy – μίας Ακαδημίας με φυσική και ψηφιακή παρουσία και δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής, την οποία έχει ιδρύσει ο Oργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, ικανοτήτων, στάσεων ζωής και συνηθειών από μικρούς και μεγάλους. Η Ακαδημία Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Smile Academy συμπεριλαμβάνει δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά, γονείς και κηδεμόνες, παππούδες και γιαγιάδες, εκπαιδευτικούς και άλλους ευαισθητοποιημένους επαγγελματίες, καθώς επίσης στους εθελοντές και στους εργαζόμενους του Οργανισμού. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την Ακαδημία πατώντας εδώ, καθώς επίσης να ακολουθήσετε την ομάδα facebook της Ακαδημίας πατώντας εδώ.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!