Δ. Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση-καλλιτεχνικό εργαστήρι του Γ. Κοσμίδη με έργα από επαναχρησιμοποιημένα ανακυκλώσιμα υλικά

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση-καλλιτεχνικό εργαστήρι του Γ. Κοσμίδη με έργα από επαναχρησιμοποιημένα ανακυκλώσιμα υλικά

Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητριών και μαθητών από σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου, αλλά και άλλων Δήμων της Θεσσαλονίκης, συνεχίζεται η λειτουργία της πρωτότυπης έκθεσης με έργα από επαναχρησιμοποιημένα ανακυκλώσιμα υλικά του εικαστικού Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος κατοικεί και δημιουργεί στο Ωραιόκαστρο.

Στο χώρο της έκθεσης με τίτλο: «Χτίζουμε ένα μέλλον βιώσιμο και πράσινο - Ανακυκλώνουμε, δημιουργούμε, μαθαίνουμε», που συνδιοργανώνουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, λειτουργεί και καλλιτεχνικό εργαστήρι, στο οποίο συμμετάσχουν δεκάδες μαθητές και άνθρωποι κάθε ηλικίας. Με την καθοδήγηση του κ. Κοσμίδη δημιουργούν έργα τέχνης, αξιοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Οι μαθητές με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό εργαστήριο, επεξεργάζονται χρησιμοποιημένα ανακυκλώσιμα υλικά, όπως πλαστικά μπουκάλια, καπάκια, κουτιά, και φιλοτεχνούν με αυτά τα δικά τους πρωτότυπα έργα!

Η έκθεση και το καλλιτεχνικό εργαστήρι φιλοξενούνται στην Αίθουσα Τέχνης της ΔΗ.ΚΕ.Ω., στην οδό Γαβρά 22 στο Ωραιόκαστρο, από τις 3 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022, (Δευτέρα έως Παρασκευή), με ώρες λειτουργίας από 10.00 έως 13.00 και από 17.00 έως 20.00.

Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2311828406 όσο διαρκεί η έκθεση από τις 10.00 έως τις 13.00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος έκθεσης: «Χτίζουμε ένα μέλλον βιώσιμο και πράσινο - Ανακυκλώνουμε, δημιουργούμε, μαθαίνουμε.

Τοποθεσία: Αίθουσα Τέχνης ΔΗ.ΚΕ.Ω., Γαβρά 22, Ωραιόκαστρο.

Διάρκεια: 3 - 21 Οκτωβρίου 2022 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ώρες λειτουργίας: 10.00-13.00 και 17.00-20.00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311828406.

 






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!