Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέλος του δικτύου «Pilots and Fellows» του CCRI

 


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέλος του δικτύου «Pilots and Fellows»  του CCRI

 

          Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχει ως εταίρος στην Πρωτοβουλία Κυκλικών Πόλεων και Περιφερειών «Circular Cities and Regions Initiative (CCRI)».

          H πρωτοβουλία «Circular Cities and Regions Initiative» ιδρύθηκε από την Ευρωπαϊκή Eπιτροπή με στόχο να υποστηρίζει τα συμβαλλόμενα μέλη και τους εταίρους της για τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία. Το πρόγραμμα «Pilots and Fellows» είναι ένα δίκτυο, στο οποίο μετέχουν περισσότεροι από 30 εταίροι, πόλεις και περιφέρειες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιούν τη μετάβαση σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο στην κυκλική οικονομία.

          Στο πλαίσιο της «Circular Cities and Regions Initiative» η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στην πρωτοβουλία με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ενώ θα  λάβει μέρος σε στοχευμένα webinars, σε ομάδες εργασίας, καθώς και σε σεμινάρια μάθησης. 

          Για περισσότερες πληροφορίες και για όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει τις δράσεις των «Fellow και Pilots για την Πρωτοβουλία Κυκλικών Πόλεων και Περιφερειών» (Circular Cities and Regions Initiative – CCRI), μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του CCRI στο https://circular-cities-and-regions.eu/ , όπου μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο Newsletter.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!