Συνεχίζουν με sold out παραστάσεις τα 57α Δημήτρια Η έξυπνη εκδοχή του Γιώργου Κουτλή με το έργο «Οι Παίχτες» γέμισε σε μια μέρα 2 φορές το Θέατρο Αριστοτέλειο

 


Τη sold out παράσταση του Edouard Louis, ακολούθησε η θεατρική παραγωγή «Οι Παίχτες» του Ν.Β. Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.

 
  • φορές μέσα στην ίδια μέρα, γέμισε το Θέατρο Αριστοτέλειο, απογευματινή και βραδινή παράσταση, με τους «Παίχτες» του Ν.Β. Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή και μια ομάδα νέων και ταλαντούχων ηθοποιών. Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ηλίας Μουλάς, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Τζαβάρας, Γιώργος Μπουκαούρης και guest star ο Θέμης Πάνου.
  • μουσική, αφηνιασμένοι ρυθμοί και σκοτεινό χιούμορ σε μια παράσταση – οφθαλμαπάτη, μια φαρσοκωμωδία καταστάσεων για την τέχνη της εξαπάτησης: Παράσταση ή πραγματικότητα, ηθοποιός ή ρόλος, θύτης ή θύμα, αλήθεια ή ψέμα, όλα συγχέονται και τελικά το μόνο που μένει είναι το παιχνίδι.
  • έξυπνη σκηνοθεσία που δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί πάνω σε κείμενο που γράφτηκε το 1836 και σήμερα καθήλωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης και στις δυο παραστάσεις. Μια φρέσκια, νεανική, καλοδουλεμένη και διασκεδαστική παραγωγή, από αυτές που το κοινό θέλει να ξαναδεί και να ξαναζήσει την εμπειρία.
Η ομάδα υλοποίησης του προγράμματος στη Διεύθυνση Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία ακόμη μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για την παράσταση «ΧΑΛΕΠΑΣ» της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη και λιμπρέτο The Boy που έρχεται για δυο παραστάσεις στις 6 και στις 7 Οκτωβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αιθ, Αιμίλιος Ριάδης (Μ2)

Αξίζει να σημειωθεί ότι sold out είναι ήδη και η συναυλία του 12ου Πίθηκου που συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 15 Οκτωβρίου.

Το πλήρες πρόγραμμα των «Δημητρίων» είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://e-dimitria.gr/.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!