Με τον εξαιρετικό Τολιόπουλο (23π) ο ΑΡΗΣ νίκησε τον Απόλλωνα Π. 70-57


Αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα ο ΑΡΗΣ για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε αισθητά η απουσία του Χάγκινς τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα. Γεγονός που ανάγκασε τον κοουτς Καστριτη να αλλάξει τον Τολιοπουλο με τον Φίλλιο χωρις ομως να διορθωθουν πολύ τα πράγματα. Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 11-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με ακομη πιο πιεστική άμυνα και κατόρθωσε σταδιακά να μειωσει το σκορ. Ειναι χαρακτηριστικό οτι ο Απόλλωνας περίπου 3 λεπτά πριν την λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου είχε πετύχει μόνο 5 ποντους. Στο 1.02' με τρίποντο του Τολιόπουλου ο ΑΡΗΣ  περασε μπροστά στο σκορ με 27-26, αλλά κάποια λάθη των παικτών του έδωσαν την ευκαρία στους Πατρινούς να σκοράρουν και να λήξει το δευτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο με 30 -32.

Χαρακτηριστικό του Α' ημιχρόνου για την ομαδα του ΑΡΗ τα 11 λάθη!! , οι 10 πόντοι του Τολιόπουλου,  οι 6π του Γκουντγουιν και οι 6π του Νοτε.

Στο τριτο δεκάλεπτο τα πρώτα πεντε λεπτά ανηκαν στον ΑΡΗ που με μια καταπληκτική άμυνα πηρε κεφάλι στο σκορ μεχρι και με 8 ποντους. Ο Απολλωνας ισσοροπησε την κατάσταση και με αρκετά λαθη και απο τις δυο ομαδες το σκορ του τριτου δεκαλέπτου ηταν 47-47.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ανήκει αποκλειστικα στον ΑΡΗ. Κυριάρχησε κατα κράτος του Απόλλωνα, τον περιόρισε στους 10 ποντους, τους περισσοτερους λιγα μολις λεπτά πριν την λήξη και οταν το παιχνίδι ειχε πλέον κριθεί, με τον Τολιόπουλο να πετυχαινει κρίσιμα τριποντα και τον ΆΡΗ να παίρνει μια διαφορά 10 πόντων. Τελικό σκορ 70-57.

Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Τολιόπουλος που τόσο με τους 23π αλλα και μετα τα πρώτα δυσκολα λεπτά προσαρμόστηκε και "κουβσλησε" την ομαδα του ΑΡΗ στην νικη. Αξιοι συμπαραστάτες ο Σανογκο, Χορχλερ κυρίως αμυντικα, Νοτε με 17π Φίλλοος 6π και ολη η υπολοιποι που επαιξαν.

ΑΡΗΣ: Χορχλερ 5π, Γκουντγυιν 10π, Μιτρου - Λονγκ, Σανογκο 4π, Τολιόπουλος 23π,  Σχίζας, Καββαδας, Φίλλιος 6π, Νοτε 17π, Σιδηροηλίας, Σιδέρης, Νετζίπογλου 5π.

Απο τον Απόλλωνα Πατρας πρωτος σκορερ ο Γκριφιν 21π, Ταιηλορ 11π και Καράμπελας 9π.







 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!