Εβαλαν κορδέλα, σταμάτησαν την στάθμευση και έκλεψαν 30 ξαπλώστρες

 


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διαφόρων αδικημάτων από περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης

Σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος (12) συνολικά ατόμων

Η συστηματική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων ληστείας, κλοπών, υπεξαιρέσεων και άλλων αδικημάτων από τις περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης και το σχηματισμό σχετικών δικογραφιών σε βάρος δώδεκα (12) συνολικά ατόμων.

Χαρακτηριστικές είναι οι κάτωθι περιπτώσεις, για τις οποίες σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2021, μαζί με συνεργούς, απειλώντας και χρησιμοποιώντας σωματική βία σε βάρος ανήλικου, αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.
  • 42χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2021, εισήλθε σε μία (1) επιχείρηση και δύο (2) καταστήματα αφαιρώντας συνολικά, ποδήλατο, πορτοφόλι με (250) ευρώ και προσωπικά έγγραφα και δύο (2) μπουκάλια αλκοολούχου ποτού.
  • 33χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Νοέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια στάθμευσης οχήματος για φόρτωση – εκφόρτωση δεμάτων κατάστημα ταχυμεταφορών, αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο στο οποίο τον ανέμενε συνεργός που επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο.
  • Τεσσάρων (4) αλλοδαπών ηλικία 30 έως 35 ετών, οι οποίοι τον Αύγουστο του 2020 διέρρηξαν δύο (2) αποθήκες, και αφαίρεσαν από τη μία, τριάντα (30) ξαπλώστρες. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των παράνομων πράξεών τους, για λόγους απόκρυψης και προκειμένου να μην κινήσουν την περιέργεια διερχόμενων πολιτών, είχαν τοποθετήσει κορδέλα απαγόρευσης στάθμευσης λόγω εργασιών.
  • 36χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2021, εντός Δ.Χ.Ε. (ΤΑΞΙ) του οποίου ήταν οδηγός, ιδιοποιήθηκε παράνομα το πορτοφόλι γυναίκας που εναπόθεσε η τελευταία εντός του προαναφερόμενου οχήματος από το οποίο αποχώρησε χωρίς να το παραλάβει. Το πορτοφόλι περιείχε το χρηματικό ποσό των (270) ευρώ και τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!