Τρεις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 37η Έκθεση «Philoxenia»

 


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» με δικό της διαδραστικό περίπτερο, προωθώντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα και των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων. Στο περίπτερο θα πραγματοποιείται οινογευσία των εκλεκτών κρασιών της Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ θα φιλοξενηθεί πλήθος δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της περιοχής.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Philoxenia» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Destination marketing Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Σύμπραξη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τουριστικών Επιχειρήσεων» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 13.00 μέχρι τις 15.00, στο Open Stage της Philoxenia (πληροφορίες: Αλεξάνδρα Γαϊτανάκη, στο τηλέφωνο 2313325506), όπου θα γίνει παρουσίαση του παρατηρητηρίου οικονομικών μεγεθών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Επίσης την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας με τίτλο «Παρουσίαση του Ημαθιώτικου Δεκατιανού – Imathia Brunch» (πληροφορίες: Μαρία Ανδρεάδου, στο τηλέφωνο 2331350230). Ακόμη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Βραβεία Τουριστικής Αριστείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12.00 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στον χώρο της ΔΕΘ, όπου θα γίνει παρουσίαση του Σήματος Υπευθυνότητας-Τοπικής Ποιότητας και θα ακολουθήσει η βράβευση των επιχειρήσεων που έχουν διακριθεί στο θεσμό της Τουριστικής Αριστείας και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη και προώθηση περιφερειακού προτύπου ποιότητας»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!