Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με το Παράρτημα Αργολίδας διοργανώνει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

 


Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με το Παράρτημα Αργολίδας διοργανώνει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα : «Τα Μαθηματικά ως πυλώνας της διεπιστημονικής προσέγγισης στα σύγχρονα οικουμενικά προβλήματα» 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ΑΡΓΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ, στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2022 στο PANTAZIS ROYAL. Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 700 μαθηματικοί από όλη την Ελλάδα. 

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν και δύο στρογγυλά τραπέζια: 

1) Στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Η Διεπιστημονικότητα στην Έρευνα και στη Μάθηση των Μαθηματικών στο ψηφιακό περιβάλλον". 

2) Στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Ενδυνάμωση της μαθηματικής εκπαίδευσης: Αναλυτικά Προγράμματα, Σχολικές Μονάδες, Εξεταστικές διαδικασίες". 

Η έναρξη των εργασιών έγινε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι. Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας 

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Π. Εμμανουήλ Καθηγητής ΕΚΠΑ 

Ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Τυρλής Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!