Στεφάνι για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης

 Στεφάνι για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης

 

Τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου τίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, καταθέτοντας στεφάνι στην αναθηματική πλάκα που βρίσκεται στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Κλιμάκιο στελεχών και μελών, με επικεφαλής τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστα Αμπατζά, τον βουλευτή Χρήστο Γιαννούλη, τον αναπληρωτή συντονιστή Α’ Θεσσαλονίκης Μίλτο Οικονόμου, το μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) και πρώην βουλευτή του κόμματος Τριαντάφυλλο Μηταφίδη και τον γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Στέργιο Γρηγορίου, βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο το πρωί της Τετάρτης για να τιμήσουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που αγωνίστηκαν κατά της δικτατορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλούν το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου σε προσυγκέντρωση στις 17:00 το απόγευμα στην εμπορική πύλη της ΔΕΘ (απέναντι από την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ). Στη συνέχεια το μπλόκ του κόμματος και της Νεολαίας θα ακολουθήσουν την μεγάλη πορεία που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι και ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων & Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

«Η μνήμη της εξέγερσης είναι παντοτινή, το Πολυτεχνείο του ’73 φωτίζει τους αγώνες του σήμερα, συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο για τον ίδιο σκοπό» αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης.

Από το Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!