«Η συμβολή των Σωματείων στην ενσωμάτωση των προσφύγων της Μικράς Ασίας» η ημερίδα που διοργανώνει σήμερα το Bαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

 


ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Η συμβολή των Σωματείων στην ενσωμάτωση των προσφύγων της Μικράς Ασίας»  στο Bαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του επετειακού έτους «ΜΙΚΡΑΣΙΑ-100 Χρόνια Μνήμης», διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή των Σωματείων στην ενσωμάτωση των προσφύγων της Μικράς Ασίας», την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, ώρα έναρξης 16:00, στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 3).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη του τρόπου με τον οποίο οι προσφυγικοί σύλλογοι και τα σωματεία της Θεσσαλονίκης διαφύλαξαν την προσφυγική συλλογική μνήμη και βοήθησαν στην ενσωμάτωση των προσφύγων στην κοινωνικό-οικονομική ζωή της πόλης συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της σύγχρονης ιστορίας της.

Το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!