Εργασίες συντήρησης στη Λεωφόρο Παπανικολάου εντός του οικισμού της Εξοχής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη από συνεργεία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες συντήρησης στη Λεωφόρο Παπανικολάου εντός του οικισμού της Εξοχής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές στη Λεωφόρο Παπανικολάου εντός του οικισμού της Εξοχής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Αγίου Στεφάνου έως τη διασταύρωση της οδού Αγίου Παντελεήμονα με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη στη λωρίδα ανόδου της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07.00’ το πρωί.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!