«Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης: Ομιλία Πρόληψης και κλινικός έλεγχος μαστού στο Δήμο Ωραιοκάστρου

 


Ομιλία Πρόληψης και κλινικός έλεγχος μαστού στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Το «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  πραγματοποίησε μια ακόμη Ομιλία Πρόληψης, αυτή τη φορά στο Δήμο Ωραιοκάστρου, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Ο μαστολόγος Χειρουργός Μαστού κ. Χρήστος Βρέκας, ενημέρωσε τις γυναίκες για τη σημασία της πρόληψης στον εντοπισμό και την ίαση του καρκίνου του μαστού.

Η ψυχολόγος του συλλόγου «Άλμα Ζωής», κ. Κατερίνα Λέντη μίλησε για το φόβο των εξετάσεων πρόληψης, ενώ η κ. Ανατολή Γκαγκοπούλου, μέλος του συλλόγου, κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι παρευρισκόμενες στο θέμα των προληπτικών εξετάσεων. 

Η άψογη διοργάνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου και η ζεστή φιλοξενία προσέλκυσαν τους δημότες, ενώ την επόμενη μέρα ακολούθησε κλινικός έλεγχος μαστού για όποια γυναίκα το επιθυμούσε στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Ωραιοκάστρου από τον μαστολόγο Χειρουργό Μαστού κ. Χρήστο Βρέκα.









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!