Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) ανακοινώνει την έναρξη μνημονίου συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ).

 


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) ανακοινώνει την έναρξη μνημονίου συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ).

 
  Χθες 22/11 υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Καταναλωτών κ. Νικόλαο Μήττα τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Παμπουκίδη την Γενική Γραμματέα κα. Έφη Νταούλα και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και δικηγόρο Παρ’Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη.
Ο Πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ Κώστας Βασιλειάδης ο Αντιπρόεδρος Βλάσσης Νικολαίδης και ο Ταμίας Δημήτρης Γάκος υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του ΙΝΚΑ και συζήτησαν μαζί τους το σκοπό του μνημονίου συνεργασίας.

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποτελεί τον πρώτο Εμπορικό Σύλλογο ο οποίος υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών έτσι ώστε να ξεκινήσει μία συνεργασία των επαγγελματιών-εμπόρων με το καταναλωτικό κίνημα, με σκοπό να είμαστε αυτοί που ενωμένοι θα προχωρούμε στη φιλική εξωδικαστική επίλυση καταναλωτικών διαφορών.

  Λίαν συντόμως θα συσταθεί κοινή επιτροπή παρακολούθησης και Συντονισμού, αποτελούμενη από 2 μέλη από την κάθε πλευρά (ΕΜΣΕΚ & ΙΝΚΑ), η οποία θα παρακολουθεί και θα συντονίζει τις δράσεις υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!