Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Ζέρβα

 


Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας συναντήθηκε σήμερα (16/11) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρου Λεκάκη. Παρών στη συνάντηση ήταν κι ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης.

Ο κ. Ζέρβας μίλησε στα μέλη της αυστριακής αποστολής για την ιστορία αλλά και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι η πόλη κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που διαμόρφωσαν για τους εργαζόμενους η πανδημική και η ενεργειακή κρίση, ενώ ο κ. Ζέρβας έκανε ξεχωριστή αναφορά στην προσφορά των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Απευθυνόμενος προς τα μέλη της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η Θεσσαλονίκη κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης εντός κι εκτός Ελλάδας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις σε νευραλγικούς τομείς, γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Τάσος Κυπριανίδης μίλησε για τη στενή σχέση του ΕΚΘ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και συνολικά την πόλη, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στο Γραφείο Εργασίας που λειτουργεί σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!