Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη – Πάρι Μπίλλια

 

 


Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη – Πάρι Μπίλλια

 

Ατζέντα Θεσσαλονίκης είχε η συνάντηση του ειδικού καρδιολόγου και πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ)  Διαμαντή Γκολιδάκη με τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας Πάρι Μπίλλια.

Η συνάντηση κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν αναλυτικά για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις λύσεις που απαιτούνται για να μπορέσει η πόλη να ξεδιπλώσει τις αναπτυξιακές  προοπτικές που ανοίγονται μπροστά της.

Στο επίκεντρο του τε-α-τετ βρέθηκαν το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, τα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιούνται, το παραλιακό μέτωπο, καθώς και όλα τα μεγάλα και μικρά πρότζεκτς που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του σχεδίου για τα 30 έργα της Θεσσαλονίκης ενόψει του 2030. Από το μετρό, το flyover και την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών του 6ου Προβλήτα του λιμανιού, μέχρι το νέο παιδιατρικό νοσοκομείο και τα 17 καινούρια σχολεία που κατασκευάζονται μέσω ΣΔΙΤ στην Κεντρική Μακεδονία. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γκολιδάκης δήλωσε ότι «το παραλιακό μέτωπο είναι το μεγάλο στοίχημα για τη Θεσσαλονίκη των επόμενων δεκαετιών», ενώ αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό επισήμανε την ανάγκη να ολοκληρωθεί έγκαιρα η κατασκευή του μετρό, έτσι ώστε με την εκκίνησή του να μπορέσει να ανασάνει η πόλη. Παράλληλα,  ο κ. Γκολιδάκης σημείωσε ότι στόχος είναι «η Θεσσαλονίκη το 2030 να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο ως μια σύγχρονη, λειτουργική, εξωστρεφής και ανθρώπινη πόλη».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!