Εργασίες βελτίωσης, αναβάθμισης και επισκευής στη γέφυρα της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής από αύριο Τρίτη μέχρι την Παρασκευή από συνεργεία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες βελτίωσης, αναβάθμισης και επισκευής στη γέφυρα της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής από αύριο Τρίτη μέχρι την Παρασκευή από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εργασίες επισκευής και αντικατάστασης κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής στο ρεύμα προς Κασσανδρεία θα πραγματοποιήσουν από αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στις δυο πλευρές της γέφυρας, ενώ θα αποκλείονται εναλλάξ από την κυκλοφορία η αριστερή και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07.00’ το πρωί και το πέρας τους καθημερινά στις 17.00’.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!