Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ωραιοκάστρου: Πρόσκληση για αίτηση συμμετοχής νέων ωφελούμενων και επικαιροποίηση στοιχείων των ήδη εγγεγραμμένων

 


Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ωραιοκάστρου: Πρόσκληση  για αίτηση συμμετοχής νέων ωφελούμενων και επικαιροποίηση στοιχείων των ήδη εγγεγραμμένων

O Δήμος Ωραιοκάστρου αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης  των συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την συνεχιζόμενη οικονομική δυσχέρεια, λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο», ενταγμένη στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξασφάλιση συστηματικής μηνιαίας υποστήριξης μέσω της  παροχής τακτικής υλικής  ενίσχυσης με τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε κατοίκους του Δήμου μας με διαπιστωμένα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα. Ως βασικό στόχο έχει την κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης και τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής ατόμων και οικογενειών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επίσης καλεί  τους ωφελούμενους οι οποίοι έκαναν αίτηση από το έτος 2012 έως και σήμερα να υποβάλουν εκ νέου αίτηση για το έτος 2023.

 

            Σημειώνεται ότι όσοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ  δεν έχουν δικαίωμα παροχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι υποψήφιοι μαζί με την νέα αίτηση θα πρέπει να προσκομίσουν:

Δείτε περισσότερα εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!