Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού: "Εκδήλωση Δια-Συνδέσου στο Δήμο σου"

 


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού ξεκινάει μία νέα υπηρεσία προς όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου και αφορά την ουσιαστική συμβολή μας στην διαδικασία εύρεσης προσωπικού!

Για τον στόχο λοιπόν αυτό σχεδιάστηκε και η εκδήλωση : “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ” που θα γίνει την Τετάρτη 30/11/22 & ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, έτσι ώστε να βοηθήσουμε επαγγελματίες και ανέργους να έρθουν σε επαφή άμεσα με σκοπό τη μελλοντική συνεργασία.

Πρόκειται για μία δράση συνδιοργάνωσης με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και την Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, δια του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα ΚΕΜ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για τα περιβάλλοντα και τις διαδικασίες εργασιακής δικτύωσης, την επιχειρηματικότητα και την ένταξη σε Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν άνεργοι και επιχειρήσεις.

Η δράση, απευθύνεται ταυτόχρονα λοιπόν και σε όλο το κοινό που αναζητά εργασία και επιθυμεί να δικτυωθεί άμεσα με επιχειρήσεις του δήμου μας.

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα: http://bit.ly/3EZ88M2


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!