Ξεκινούν τα προγράμματα άθλησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου του δήμου Παύλου Μελά στην Υπόγεια Διάβαση της οδού Λαγκαδά

 


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Αθλητισμού, σας ενημερώνουν ότι ξεκίνησε σε πλήρη καθημερινή λειτουργία το Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης στη Σταυρούπολη, οδός Λαγκαδά 223 και Καλαβρύτων.

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/  που μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα της επίσημης σελίδας  του Δήμου Παύλου Μελά www.pavlosmelas.gr , εκτός των ατόμων τρίτης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή. Απαραίτητη για την εγγραφή η ιατρική βεβαίωση.

 


Σας περιμένουμε να συμμετέχετε καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 21:30.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν και να εγγραφούν για να κάνουν χρήση της Αίθουσας των Βαρών, που είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα αντιστάσεων και όργανα γυμναστικής, όπως εργοδιάδρομοι, ποδήλατα και ελλειπτικά, καθώς και να συμμετέχουν στα προγράμματα της αίθουσας. Το γυμναστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρους, καταρτισμένους γυμναστές, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

 

Όσοι επιθυμούν να παίξουν πινγκ πονγκ, μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, να δανείζονται ρακέτες και μπαλάκια από τη γραμματεία, προσκομίζοντας ταυτότητα ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης διαθέτουν και να εξοικειώνονται με το άθλημα στο τραπέζι του πινγκ –πονγκ που είναι διαθέσιμο για τους πολίτες ακριβώς έξω από την είσοδο του γυμναστηρίου.

 

Υπάρχει δυνατότητα άθλησης:

➢ στην Αίθουσα των Βαρών, με τη δυνατότητα συμμετοχής έως 12 άτομα / ώρα (ισχύει για τους αθλούμενους άνω των 18 ετών και για τους εφήβους από 15 έως 18 ετών -γεννημένοι του 2005 και μεγαλύτεροι - με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα)

και

➢ σε προγράμματα αίθουσας

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 643635 

•Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος

•Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά 223 & Καλαβρύτων

 

Διαβάστε την ανάρτηση

https://pavlosmelas.gr/programmataypogeiasdiavasis_nov2022/Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!